Jul

God Jul på er allihopa! Hoppas ni har det bra med kyla och snö och att ni varit snälla så tomten kommer!
Själv har jag idag gjort julpyssel och klätt granen i sådär 35 graders värme. Jag har även bakat pepparkakor och ätit lussebullar.

Har inte skrivit på ett tag nu för att Anniken har varit hos mig och jag ville ha all tid med hennne! 

Skriver mer snart och lägger ut lite bilder på vad som hänt under den senaste tiden.

Från mig till er alla - GOD JUL!

Glad...

Nu har jag fått ännu mer presenter!

Igår mötte jag min brors arbetskollega för att få present/julklapp och idag låg där ett brev till mig på jobbet från Farmors syster Elsa med ett julkort i och en 20års present!

Så glad jag blir av att veta att ni där hemma tänker på mig och gör dessa små saker som betyder så otroligt mycket för mig, speciellt nu när jag är på andra sidan jordklotet och det inte är lika lätt att hålla kontakten. Tack så jättemycket!

Idag har jag även fått en söt liten julgran som nu står i mitt rum. Ska dekorera den lite imorgon tänkte jag!

Julmys

Att julen börjar närma sig är ganska svårt att förstå. Man får inte rikigt den rätta känslan i 30 graders värme och när man tillbringat dagen på stranden. Visst är här juldekorerat, granar och julmusiken spelar för fullt, men det är ändå inte samma känsla.

Idag klädde vi iallafall julgranen tillsammans med barnen. Alla barn fick hänga varsin sak i granen. Hade jag fått bestämma så hade inte granen sett ut som den gör nu, men det är ju barnens gran! Under den ligger alla deras önskelistor till tomten! Undra om tomten kommer till mig i Thailand på julafton?

    
Innan                        Efter

Niklas har kommit ner till Thailand och konstigt nog utan att veta om det så har vi hamnat på samma ställe! Tillbringade en underbar dag på stranden tillsammans med honom och hans familj i söndags. Han hade även med sig lite små presenter hemifrån Sverige bla. Pepparkakor från mamma!!! (nu är det bara julmusten som fattas) Fick även ett fint julkort av Mariakyrkan, en julmus och en 20 års present. Kan ju berätta att det kliar lite i fingrarna att ha ett oöppnat paket liggande och vänta på en, men den som väntar på något gott....


Jag fick även en jättefin hälsning från lillasyster Nilla tillsammans med Mamma Mia filmen som hon vet att jag älskar, Tack!

Har gjort mitt rum lite julmysigt med glitter och röttband samt mitt adventsljus som jag fick i avskedspresent från Anniken. (som förövrigt snart kommer och hälsar på mig!)

                                                                         
Hur förbereder ni julen hemma just nu?
     

                          


Hängmatta



Har nu satt upp en hängmatta på min balkong - mys!
150THB fick jag ge för den! (ca 35SEK

Wiiie

Idag har internetkillarna varit här, så nu ser det ut som mitt internet fungerar igen. Frågan är bara hur länge?

Jag har...

...i början av min tid i Thailand åkt tillsamms med Bella på safari
 


...studerat stränder i ösregn, träffat en blåsfisk och sett riktigt Tsunami drabbade ställen

   


...även studerat stränder i fint väder

     


...kört bil i Thailands vänstertrafik kaos, samt åkt tre på EN moppe, alla utan hjälm



...skrivit mitt namn på scenen på en reaggebar

 


...snorklat i ösregn

 

...även snorklat i fint väder




...sett veraner

 


...bastat i en Thailändsk örtbastu (när det redan är sådär 30grader utanför)




...Haft kickoff på stranden




...fortsatt kickoffen på kvällen med tema sexy (iklädd sarong)

   



Här har ni lite bilder att titta på så länge, fler kommer snart







Irriterande internet

Mitt internet fungerar som sagt bara lite när det själv känner för det. Tog med mig datorn till jobbet, men inte ville det funka där heller. Kom hem och satte mig med datan, försökte finna någon lösning, men utan resultat. Bara för skojs skull testade jag en gång till innan jag skulle sov och tror ni inte att det fungerar då?

Bara för att jävlas riktigt...

Det är något fel på min aircondition, Innan väsnades den jättemycket och nu läcker den vatten. Hoppas bara inte den går sönder, hur klarar jag mig då?

Klänning

Nu är min klänning färdig! Den är, enligt mig, bara helt underbar! Så får vi hoppas att den är lika snygg på mig på julafton/nyårsafton. Vad tycker ni?





Bilder

Lovade ju er lite bilder från min tid i Thailand. Har redan hunnit ta jättemånga och på grund av det så finns det ju även jättemånga som jag vill visa för er. Så jag börjar lite smått idag!

Först lite bilder från mina första dagar som bestod av att studera min omgivning:

 
Utsikt


LongTail båtar tar du ifall du vill komma till de lite mer avskilda stränderna

 
 
Big Budda, i marmor, 45meter hög

Nu vill mitt internet inte ladda upp fler bilder, så det får bli allt för denna gången


Världens sötaste bild?


På stranden
Hunden och apan som är bästa kompisar

Min dag är räddad

Efter lite mer knep och knåp (fråga mig inte vad eller hur jag gjorde) så funkar nu mitt internet hemma på mitt rum igen! Det går inte snabbt överhuvudtaget, men det funkar iallafall!

Nu får vi se hur länge detta håller i sig. Förhoppningsvis minst tills imorn så att jag kan lägga upp lite bilder om jag slutar tidigt.

God Natt och sov gott! (Thailändsk tid 23:10)

Klänning

Glömde säga att jag var hos skräddaren idag för att beställa min klänning. Var ganska säker på hur den skulle se ut, fram tills igår när jag kom på en annan idé. Som ni säkert vet så har jag ganska mycket beslutsångest, och då plötsligt ha två olika förslag var inte bra för mig. Velade fram och tillbaka och tillsist bestämde jag mig för mitt "nya" alternativ.

Min klänning kommer vara axelbandslös och knälång. Den kommer vara i vinrött silkestyg med ett litet stycke spräckligt (eller vad man ska kalla det) uppe vid som en board. Den kommer nog bli jättefin!

Önksar att jag kunde lägga ut en bild på modellen av den, men har inte den bilden här. Ska försöka så fort jag kan!

Imorgon är första provningen av min klänning! I Thailand går det snabbt!

Inget internet

Internet på mitt boende har bestämt sig för att inte fungerar mer. Kämpade hela dagen igår med att ändra inställningar, klättra på stolar, balansera på balkongräcke, rycka och dra i sladdar, men utan resultat. Just nu sitter jag på datorn på kontoret, men här vill alla sitta, så kön är lång och tiden kort.

Med andra ord kommer min blogg tyvärr ligga lite lågt tills internet är fixat igen!

See you...

RSS 2.0