Cypern

Nu är det snart dags att packa mina väskor, för den 7 april lämnar jag Thailand för att  bege mig till Cypern. På Cypern kommer jag stanna 6 månader för att arbeta, sen får vi se vart det bär av. Sverige? Vidare ut i världen? Vem vet?!

Min resa  kommer se ut såhär: Phuket-Bangkok-Dubai-Cypern!

Det är med blandade känslor jag lämnar Thailand. Har börjat älska landet och dess invånare, men samtidigt vill jag prova och se något nytt.

Cypern är för mig ett helt främmande land som jag inte vet något om, så det ska bli riktigt spännande att jag ska få skapa mig en egen uppfattning om det.


Väder

Usch..vädret här är jättekonstigt nu. Först är det riktigt riktigt äckligt varmt och kvavt, helt stillastående luft och sen börjar det ös regna och åska och blixtra.

Tänkte ligga på stranden på min siesta idag, men tji fick jag. Hoppas det bli bättre snart.

Är dock glad att jag är här i värmen, för även om det regnar så är det ju varmt i luften och även regnet. Kalla, gråa Sverige kan ni få behålla för er själv ett tag till.


Men bara så ni vet, Det snöar även i Thailand!!


Nemo!

Igår dök jag mitt första Fun Dive som det heter när du har tagit dit certifikat! Riktigt roligt. Fick vara under vattnet i ca en timme nu istället för en halvtimme som det blev under kursen med alla övningar och så.

Mitt andra dyk var det bästa hittentills. Allt gick så bra, det var roligt och vi fick se en hel del. Fick bla. se en scorpion fish som är jättejättegiftig (rör man den så dör man inom en timme) så jag höll mig på säkert avstånd. Hittade även min efterlängtade NEMO!! Så söta de var...

Det var dock dålig sikt och började regna i slutet på vårt andra dyk, men jag var lika glad ändå!

Nu har jag dykt 6 dyk i havet och vrit under vattnet samanlagt hela 4 timmar och 40 minuter!

Bilder och filmer finns från detta dyk och kommer läggas upp så fort jag har tid!

Dykning (del 4)

Mitt sista dyk på kursen för att bli en certifikerad Open Water Diver. Klarade jag det? Jajamensan!!!

Fick göra lite olika övningar och visa att vi var redo att dyka "på egen hand". Vi fick bland annat orientera oss under vatten genom att använda kompass. Han sa "Det här var inga problem för dig, det ser jag att du gjort för!" (Antar att jag har mina vänner orienterarna Anniken och Lisbeth att tacka för det!)

Foto från det här dyket kommer så fort jag fått dem.


JAG ÄR EN DYKARE!!
Det trodde jag aldrig

RSS 2.0