Snart är det dags...

Ja, studenten närmar sig med stormsteg. Känns helt osannolikt att det är jag som ska stå vitklädd på trappan med mössa på huvudet i år. Det är ju de "stora" som ska göra det o inte lilla jag. Tydligen har lilla jag blivit stor! 1 vecka och tre dagar kvar!!!

Har fått min klänning insydd och idag äntligen passade den perfekt! Så får hoppas den gör det sen också, att den både går att knäppa och inte trillar ner, det skulle vara illa.

Inatt blev det inte mycket sömn. En viss söt liten kille uppehöll mig i tre och en halv timme. Men inte gör det mig något! =)

Fika 4 dagar i rad på samma ställe. Vadå älska att fika?


Bal på slottet

Igår var det bal på Svaneholms slott! Jag och Sebastian började med att korka upp en champagneflaska, sedan åkte vi iväg i en ljusgrön Ford Mustang! Började ner cabbat men eftersom det började störtregna fick vi tyvärr fälla upp den. Barnbarnet bjuder Farmor på champagne och en massa foto blev tagna, lite filmstatus känsla över det hela. (Eller kanske inte med tanke på att jag fortfarande är tvungen att hoppa fram på kryckor.) Efterfesten gick till Bar á bar, men den dumma bussen stannar i andra änden av stan...
En trevlig kväll med got mat och trevliga och fina personer runt omkring en och tack Sebastian för att du var så snäll mot mig!

Halta Lotta

Det går bara längre och längre tid mellan mina blogg inlägg, måste skärpa mig verkligen. just nu är jag så stressad över allt. Har två jobb samtidigt som allt ska bli klart i skolan. Har ingen fritid längre. Visserligen älskar jag mitt jobb, så d e ju bra!

Vad har då hunnit hända?

Caroline och Madeleine har fyllt 19 år!
50 dagar till studenten fest på Starshine med Åsa, samt efterfest till klockan sex på morgonen och skola nästa dag!
Minilumpen, som jag nämt innan
Nilla har fyllt 17 år
Mitt hår har blivit lockigt
Aldrig mer barngympa
VÅR fest!
Mamma fyllde år
Tysklandsresa med shopping till studenten och 300kronors vinst på den enarmade banditen
Nya Mc Donald´s öppnar med DT och den får jag lära mig! =) Även kick off
Jag fick tag på balbiljett! Bokat bil och håruppsättning samt köpt klänning



Sen hände det som inte fick hända i lördags. Jag glider på en våt fläck på en toalett, slår i knät men tänker Äsch d e inget o gnälla för, d e bara en nerv. Går till Starshine dansar och har kul. Vaknar nästa morgon och kan inte gå. Får åka till akuten, får kryckor och nästa dag röntgas jag. Inget fel ännu, men kan vara minisken, vilket leder till att de måste gå in i knät. Än så länge tyder det på en vridning av knät.
Så numera hoppar jag fram på kryckor...

O sen e d balen på fredag! =) skoj skoj, men kan inte ha mina fina skor som jag köpt med högklack...fick åka o köpa nya :(

Ha det fint!
Puss o Kram


Cykla inte med öppen mun...

Idag var ännu en sån underbar dag då man bara vill ha någon att mysa med. Någon man kan hålla i handen och gå en strandpromenad med. Någon som man kan sätta sig på en bänk tillsammans med och äta en glass. Någon som finns där och vill göra alla dessa saker tillsammans med en.

Har även lärt mig en sak idag. Man ska inte cykla med öppen mun. Man kan då undra vem tusan som gör det!? Men antagligen gör jag det när jag tuggar tuggummi. Och det som händer när man cyklar med öppen mun är att det finns en risk för att en humla flyger in i den, vilket inträffade mig... =/

Long long time ago

Ja, nu var det verkligen jättelänge sedan jag skrev något här så jag kan uppdatera er om vad som händer i mitt liv. Senaste tiden har varit väldigt väldigt stressig. Mycket skolarbte, en fest som skulle planeras och avverkas, klänningar som ska sys in och balbiljetter som man ska försöka få tag på.

Just nu orkar jag tyvärr inte uppdatera er, men kände bara att jag måste skriva så att ni vet att jag fortfarande är i livet. Klockan är mycket och sängen väntar, men jag lovar att ni ska få en lång översikt om allt som hänt på sista tiden.

Vi hörs!

RSS 2.0