Besøk

Just nu har jag min lilla mamma på besøk! Jættemysigt. Ægnar all ledig tid åt henne, så dærfør blir det inte så mycket bloggande!

Hoppas ni har det bra!

Mellanlandning

Sitter just nu i Budapest för mellanlandning på min resa från Köpenhamn till Cypern. En resa som inte helt har gått som jag velat, men det mesta löser sig till slut.

Började med att jag missade första bussen med bara en minut. Väntar på nästa, som är försenad. Tänker vinna lite tid genom att köpa biljett för hela min resa på bussen, men nix, svaret "Jag är sen du får fixa det sen!" Jag är sen pga dig, därför vill jag fixa det NU! Men så blev det inte. Kommer in till tågstationen 2minuter innan tåget ska gå, ingen tid att trycka biljett här inte. Sälla konduktören på tåget förstår mig och jag slipper tilläggs avgiften! Kommer till Malmö, tåget till Köpenhamn/Kastrup är 11minuter sent. Jaja, tåget kommer och alla hoppar på, men tåget kör inte. Så vi blir ca 25minuter sena. Hatar att vara sen pga andra/annat när man själv varit ute i god tid. På Kastrup är det tre incheckningsdiskar med folk i alla och bara två andra framför mig, men jag får stå i kö i minst 15minuter innan det är min tur.

Men som sagt, jag är iallafall framme i Budapest, så än så länge har det trots allt gått bra!

Tycker inte om mellanlandningar, hade varit så mycket skönare att åka direkt och bara kunnat sova hela natten! Kommer inte bli mycket sömn inatt, landar ca 03.20 och dags att jobba 07.17 imorn. Puuh...

RSS 2.0