Destination

Igår kom telefonsamtalet med vilken destination jag får för vintern 09/10 och det blev...EGYPTEN. Känslorna är lite blandade över att ha fått Egypten, en destination som jag inte ens har sökt. Jag hatar även allt som har med historia att göra och då kanske inte Egypten precis är rätt ställe för mig. Åtminstonde så har jag fått den tjänst jag har sökt.

Så frågan är nu: Ska jag ta Egypten, testa och se eller ska jag tacka nej, bli erbjuden en annan destination, kanske en annan tjänst? Hmm...valet är inte lätt, det är ju denna tjänst jag vill ha, men Egypten? Jag vet inte. O jag har bara tills 16:00 på mig att bestämma mig hur jag ska göra.

Har "bollat" lite tankar med nära och kära samt även fått lite information om teamet och arbetat av min gamla chef. Jag vet även vem som kommer bli min nya chef, så jag tänkte ringa honom och fortsätta disskutera mig ram till hur jag ska lösa detta!

I värsta fall kommer jag väl hem till Sverige! ;)

Back at work


"Mitt" hotell


Första jobb dagen idag efter två underbara veckors semester. Jobbade bara halvdag idag, så det var härligt med lite mjukstart!

Befrielse

Vilken befrielse det är att äntligen ha fått tillgång till internet igen! Jag kan uppdatera mig om vad som händer i världen och följa med i mina nära o käras liv och vad de har för sig. Jag kan även uppdatera alla er med vad som händer i mitt liv.

Så mycket lättare blir när man har tillgång till internet!


Nissi Beach, Agia Napa


Vinter destination

Så var det dags att tänka på vintern igen och ansökan för destination för vinter säsongen 09/10 är redan inskickad.

Mina val blev:
1. Thailand
2. Lanzarote
3. Teneriffa

Ville egentligen inte åka till någon av The Canarian Islands (Gran Canaria, Teneriffa o Lanzarote), men efter att ha läst lite med om öarna, så låter de helt plötsligt väldigt lockande.

Väntar med spänning på att få resultatet den 26/8 för att sedan bestämma mig för hur jag vill att min vinter ska se ut. Jobba mer ute i vida världen, eller komma hem till alla som jag tycker om där hemma?






              


Mitt älskade Thailand! <3













Back again

Nu är jag tillbaka "hemma" igen på Cypern efter två helt underbara veckor "hemma" i Sverige! Har träffat nära o kära, fikat, myst, blivit överraskad, varit på Sardinien....

Tanke: Var känner jag mig hemma? Är Cypern eller Sverige hemma för mig nu? Var har jag mitt hem?

Det verkar faktiskt som att jag har fått hjälp nu så att mitt internet fungerar nu!! Wiihoo!! Ska försöka uppdatera er lite mer om mitt liv och även lägga ut lite bilder. Men jag lovar inget :P


RSS 2.0