3rätters

Igår var jag ledig och självklart tar även solen ledigt då. Min planerade strand dag fick ställas in och ersattes med hemma mys och film. På kvällen fick jag för mig att bjuda Anne på mat och det slutade med en 3rätters middag. Till förrätt serverades vitlöksbröd, till huvudrätt blev det köttfärspaj och till efterrätt färska jordgubbar med (mörk) smältchoklad över! Det var supermums och första gången jag gjorde paj!

Om ni har något förslag på lätt, enkel och god mat får ni gärna skicka det till mig!

Skinnjacka

Måste börja med att berätta att go carten igår var superkul! Vilken kick man man fick och foort gick det! Det ska göras om!

Var halvledig idag och hade planerat att gå till stranden, men som alltid försvann solen lagom tills jag slutade. Varför är det alltid dåligt väder på mina lediga dagar? Istället tog jag en mysig lunch och sedan lite små shopping.

Har fått reda på att jag kommer få en GRATIS skinnjacka!! Nu är frågan: hur ska den se ut? Vilken färg och modell?

Länge sedan

Det känns som det var riktigt länge sedan jag skrev nu. Ska försöka bli bättre! Just nu tillbringar jag inte så mycket tid hemma. Är ute på mycket äventyr för att lära känna mitt nya "hemland" Turkiet och dess omgivningar. Är även på många olika middagar med våra samarbetspartners. Ikväll är det daggs för ännu en, denna gång med middag och go cart. Ska bli spännande med tanke på att jag aldrig kört go cart tidigare.

Svenskt godis!

Min fina kollega skrev precis på FB till mig om jag ville ha godis. Självklart vill jag ha det! Så sa han åt mig att gå till hissen och där var en hel godispåse full med svenskt godis, bara till mig!

Så glad jag blev! Så nu sitter jag här och äter! (Smart sätt att skicka saker mellan våningarna när man inte orkar gå med det!)


Mitt svenska godis i hissen!


Wihoo...

Äntligen har jag både internet i min lägenhet och en fungerande dator! Får se hur länge detta varar! Helt underbart att ha tillgång till internet och bara ha datorn på, sätta sig där fem minuter närman har tid istället för att planera sina internet stunder. En sån frihetskänsla!!  Nu blir det även lättare för mig att hålla kontakt med alla mina fina.  Så är det någon som har lust för en skypedejt är ni välkomna att höra av er!

Har varit ledig nu 1,5dagar. Vädret har tyvärr inte varit det bästa, regn och åska, men det gjorde inte så mycket eftersom jag planerade hemma dagar. Det är lite mer ok att vara inne när det regnar utanför. Ibland är det bara skönt att få vara lite för sig själv tycker jag. Speciellt när man kan bestämma det själv och man vet att det finns ett alternativ att umgås med någon om man vill. Jobbigt när alla är borta och man måste vara ensam.

Jag småfixade lite här hemma, sov länge, åt havregrynsgröt till frukost, såg på film, lyssnade på musik och bara tog hand om mig själv!

Ikväll blev det lite matlagning igen, pasta med någonform av ostsås, kyckling med majs, lök och paprika stod på menyn! Gott var det!

RSS 2.0