Nedräkning

3 dagar kvar! Just nu är det nedräkning för fullt inför studenten. Bara tre dagar kvar, förstår det fortfarande inte. Kommer kanske förstå när jag står vitklädd på trappan, men tror inte ens det.

Min morgon var inte den allra bästa. Vaknar först kvart i sju av att telefonen ringer, sen ringer den åtta igen och sedan ytterligare en gång vid halv nio. Hann somna om mellan alla gånger. =/

Idag har jag solat, klippt mig och lyssnat på Carro & Maddes konsert! Efter det blev det fika ute i det gröna! Jag har även varit hos tant doktor som klämde och kände på mitt knä, lite väl hårt för nu gör d väldigt ont. Hon kom fram till att det var en vridning av inre ledbandet. Frågar förvånat om jag inte går på smärtstillande och skriver ett recept på antiinflamatoriskt åt mig. Varför gjorde de inte det från början? Så att min knä kunnat läkas fortare!? Nej nej, de ska ge det nu, för all avet ju att alkohol och tabletter går SÅ bra ihop! Eller?!? Just inför studenten och allt, perfekt. Nej, det blir till att vänta med kuren och ha trevligt med alkohol istället!! Hur lång tid kommer det ta? "Det kommer gå över av sig själv!" Hatar det svaret.

Var är det fina sommarvädret? Jag vill ha det här, nu!! Iallafall vill jag ha det till min student på fredag! Till dess får jag väl nöja mig med solarie!

Vi pratar alla om jämställdhet. Kommer vi någonsin få ett jämställt Sverige? Ta bara mitt förra exempel, på att bli bjuden på en drink. Vad hade reaktionen blivit om jag bjudit en främmande kille på en drink/öl? Jag tror att det blivit, "fy fan vad hon raggar på mig!". Nu när en kille bjuder en tjej på en drink tycker man det är väldigt gulligt. Vill va ha ett jämställt samhälle egentligen?

Jag ska leva som jag vill, all den tid jag har!

Jag erkänner

Okej Dennis, jag erkänner. Jag älskar att fika!!

Overkligt...

...att Anniken har fyllt 18! Hon är stor nu och det firades i fredags på bar á bar! Riktigt trevligt och gratis drinkar! =) (inte helt fel) Därför är det himla bra att vara tjej, för hur ofta hör man en kille som säger att han blivit bjuden på en god drink av en tjej? Mycket sällsynt. Igår var det fest till Annikens ära, underbart god mat och trevligt sällskap! image11

...att det bara är 4 dagar kvar till studenten. Jag kan inte förstå det. Sen aldrig mer skola, eller jo det kommer det väl bli, men ändå!!! STUDENT!!

Varför lägga sig så mycket i någon annans liv när man kan sköta sitt eget istället?

Årets första...

Idag åt jag årets första svenska jordgubbar! Så gott och nu känns det äntligen som att sommaren är på väg!

Gud vad tiden går fort. Bara en vecka kvar till studenten!! Känns som det mesta som ska införskaffas är avklarat, nu är det städning kvar! Jag har haft en massa smarta ideér till både studentpresenter och till födelsedagspresenter men allt har stupat på ett eller annat sätt. Nu verkar det som jag har löst det och det kommer bli riktigt bra!

Jobbade även på Mc Donalds idag! Äntligen! Jag måste dock ha sett ganska dum ut, hoppade fram på kryckor och fick sitta på en pall hela dagen. Lyx? Jajamensan! =)

Usch, jag hatar alla måsten

RSS 2.0