Sverige!

Efter en natt utan sömn kom jag fram till Sverige! Resan gick bra, dock väldigt mycket skumma människor. Fick åka regulärflyg Cypern-Budapest-Köpenhamn, så det blev en lång resa.

Nu är jag iallafall hemma i Sverige och det är helt underbart. Det är kallt, men en så otroligt härligt fräsch och ren luft!

Älskade, älskade Sverige!

Hem!

Om ca 1.5 timme sitter jag i en taxi på väg mot flygplatsen! 09.15 landar jag i Köpenhamn!

Sverige, snart är jag hemma!!

Teamdag

Vi hade som sagt vår hemliga teamdag igår! Dagen började vid 13:00 med att vi drack champagne, därefter tog vi en kort liten promenad och där står två limousiner!! Vi åkte limo till Larnaka (ca 1timme). Vilken otrolig känsla att kliva in och sätta sig i en limo med ett glas champagne i handen och bara mysa! Massr av små lampor i hela bilen taket, väggaran, överallt, tv/musik, minibar, ja det går inte ens att beskriva vilken känsla det var! Lyxigt/coolt på hög nivå!

Väl i Larnaka börjar vi med lite lekar för att sedan äta på TGIF (Thank god it´s Friday!) jättejättegod mat och typ världens största strawberry margarita. Vi testar även jordgubbs-, passions- och chocklad öl! Riktigt gott.

Vi blir sedan upphämtade med minibuss och alla får köra en transfer i bussen. Olika tema och olika främmande språk. Turen tar oss hemåt igen... Vad ska hända nu? Vi blir avsläppta utanför en villa - VÅR villa! Kvällen ska tillbringas i en (i stort sett) helt nybyggd villa med pool. Vi badar och har olika tävlingar ända in på småtimmarna och därefter sover vi gott i våra sängar....

En otroligt minnesvärd dag som gick i glamourens tecken! Inte ofta man får känna sig så lyxig!


Bilder kommer inom kort!

Hemlig Teamdag

Så har äntligen dagen kommit då vi ska ha våran Teamdag. Efter att ha vunnit tävlingen om att bli vårt bästa hotell i världen fick vi ca 20 000 SEK plus en extra halvledig dag tillsammans att spendera hur vi vill. För att det inte skulle bli en ända stor röra av det, med många personers viljor, bestämdes det att två från vårat team är ansvariga för denna dag! De har valt att hålla dagen hemlig. Det ända vi vet är att vi ska ta med oss:
*Badkläder
*Handduk
*Bekväma kläder
*Pyjamas
*Tandborste
*Tandkräm


Vad tror ni att vi ska göra?


Dagen idag

Idag har jag haft min lediga dag! Började med att tvätta o städa lite. Sedan bar det av till Nissi beach med Agia Napa teamet för några soltimmar! Riktigt mysigt!




När jag kom hem igen gjorde jag en riktigt god fruktsallad! Har ni tänkt på hur mycket godare frukt blir om man äter det i små bitar!?



Om 1,5timme ger jag mig av för att möta upp med teamet för lite hemliga förberedelser!!

Mitt rum





I förra veckan var jag jätteduktig och städade mitt rum i alla vinklar och vrår. Nu, en vecka senare, är det nästan lika stökigt igen. Otroligt hur man kan stöka ner ett litet rum så mycket när man nästan aldrig är hemma.






RSS 2.0