Minne


Underbar dag ute till havs!


1månad kvar....

...till julafton!

Svårt att föreställa sig när man här går runt i shorts och t-shirts i 26graders värme. Ingen snö, ingen julskyltning och ingen julstress! Skönt, men nu är det andra julen utan riktig jul, så jag börjar sakna lukten av nybakta lussebullar, glögg och ljudet av all julmusik. Tror vi försöker göra det så julmysigt vi kan på kontoret.


(De två tidigare inläggen skrev jag igår, men blev inte uppdaterade fören idag. Så kom ihåg, min födelsedag är den 23/12!! )

1månad kvar....

...till min födelsedag!

Sanna

Nu är Sanna i Egypten! Dock inte på samma ställe som mig, men snart snart kommer hon och hälsar på mig. =) På onsdag kommer hon och stannar till torsdag och då ska vi ha en mysig dag med massa latte o fika. Just sådana dagar som jag saknar mest med att vara hemifrån.

Mina älskade vänner + fika + skitsnack/uppdateringar! = SAKNAR!


Internet

Varför blir det alltid som så att när man bestämt sig för att gå in en snabbis på internet, så sitter man ändå här flera timmar? Har internet en hemlig dragniskraft, eller är det bara så att jag saknar alla mina underbara där hemma så mycket och lättaste sättet att hålla kontakt är via internet? Tror mest på det sista!



SAKNAR ER!


Fredagen den 13

Fredagen den 13e = otursdagen! Men är det verkligen så mycket otur med denna dag? Tror mest att man jagar upp sig själv så att misstag händer och eftersom man är så fokuserad på att något dåligt ska hända så tänker man på det så mycket mer och reagerar på alla små saker.

Jag har iallafallö haft en helt ok dag, utan allt för mycket olycka! Hade planerat att gå till stranden idag eftersom jag var halvledig, men det har blåst som tusan hela dagen så det blev ingen strand. Istället tog sovmorgon och sedan en lång pannkaksfrukost! Gick hem igen och pratade med min mamma och sedan bäddade jag ner mig under mitt nya täcke och läste lite. Jobba 15.00-20.00, sedan middag och nu sitter jag här!

Upptäckte dock att mitt täcke är mycket större än svenska täcke, vilket i och för sig är väldigt mysigt, men innebär att det inte får plats i mitt påslakan!


Sumobrottning

Jag och min finska kollega Maiju testade på att sumobrottas i Nya Marinan i Hughada. Kan bara säga som så - länge sen jag hade så roligt och skrattade så mycket som då!


Jag i rött!


Shopping

Jag bara älskar att shoppa! Var och shoppade idag och även fast jag inte köpte något speciellt (underkläder, täcke och skor) så är det ändå bara helt undertbart! Längtar dock efter att komma hem till Sverige och kunna shoppa på riktigt. När jag reser runt såhär så vet jag att jag inte kan köpa förmycket för då måste jag bara kata det för att inte få en massa övervikt till min nästa destination.

Semester

Jag har semester vecka 4-5. Det vill säga sista veckan i januari och första veckan i februari!

Vad ska jag göra då? Några idéer och förslag?

I Egypten

Första uppdateringen från Egypten efter att ha varit här i 20dagar! Tiden har verkligen gått snabbt och jag har hunnit se och göra väldigt mycket, samtidt som jag jobbat och försökt finna mig tillrätta här.

Jag har bland annat varit ute och kört 4hjuling i öknen, ridit kamel, utforskat Hurghadas nattliv, varit i Luxor och sett Karnaktemplet, besökt Konungarnas dal och dess gravkamare, tagit en tur på Nilen, sett hur man tillverkar papyrus, snorklat i röda havet....

Egypten är ett väldigt annorlunda, speciellt och spännande land, med sand och öken överallt! Mycket annorlunda människor och kultur!

Jag ska försöka hålla er uppdaterade om livet här, men min dator gick i sönder i slutet av Cypern, så nu blir det till att använda sig av datorerna på jobb!


RSS 2.0