Kort om hur jag har det

Här är jag
Jag har nu lämnat Thailand för Cypern. Här bor jag i Fig Tree Bay (Protaras) som ligger ca 8kilometer från Agia Napa. På Cypern kommer jag stanna ungefär ett halvår, för att sen antingen bege mig hemåt eller utforska mer av världen.

Boende

Jag bor i en lägehet som jag för tillfället delar med en annan jättegullig tjej som heter Malin. Vi ska snart få en till person till vår lägenhet. I lägenheten har vi alla varsitt rum och delar på kök och badrum. I vårat hus bor vi alla guider samlade och det ligger på bara fem minuters gångavstånd till jobbet.

Arbete
Jag jobbar nu på ett fyrstjärningt hotell och har ändrat mina arbetsuppgifter från att vara barnklubbsledare till att vara guide. Det är en stor skillnad vill jag lova. Jag jobbar nu med en helt annan grupp av människor.

Team
Mitt team består av 12 personr. Svenskar, finskar och en dansk. Mitt team verkar jättetrevligt och vi har kul tillsammans, så jag hoppas det fortsätter så!

Fritid
Jag har liksom i Thailand 1,5 lediga dagar här. Än så länge har jag mest tagit det lugnt, solat badat och shoppat. (Ikea finns här!!) Ska ta upp dykningen igen när vattnet är lite varmare.

Största skillnaderna mellan Thailand och Cypern såhär långt
Jag kan och måste laga min mat själv.
Jag måste städa själv.
Jag måste tvätta, stryka och vika mina kläder själv.
Jag kan föra en normal konversation på engelska med lokalbefolkningen.
Allt är SÅ dyrt här.
Mina nya arbetsuppgifter.


1 månad senare...

Jag har nu varit på Cypern i över en månad, vilket även innebär att jag inte har bloggat på över en månad. Konstigt nog fungerar vårt trådlösa internet på alla andras datorer utom min. Vad kan det bero på?? Men nu vet ni allfall att jag lever!!

RSS 2.0